Les CUPs del Garraf denunciem l’oligopoli de les elèctriques

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram

Ahir el matí les CUPs del Garraf, amb representant de les seves respectives assemblees i càrrecs electes, van ocupar per uns instants l’oficina d’Endesa a Vilanova i la Geltrú per denunciar els oligopolis de les elèctriques precisament en un dia on el preu de la llum marcava un límit històric de 320 € el Kilowatt.

Contra la privatització de l’energia no ens queda més remei que insistir en la importància de posar en mans públiques el control de la llum i seguir lluitant per energètiques públiques catalanes. Des de les diferents assemblees de les CUPs de la comarca reclamem que es declari l’electricitat un bé bàsic, nacionalitzar i municipalitzar les xarxes de distribució elèctriques i també animem a totes les consumidores a canviar el seu contracte a altres companyies comercialitzadores, en especial a les que ofereixen energia 100% verda o les que són de naturalesa cooperativa.

Fotografia: Canal Blau

 

A continuació podeu llegir el manifest que es va llegir durant l’ocupació de l’oficina:

També volem animar a tothom a sumar-se a l’apagada que està programada per avui, divendres 8 d’octubre de 22:00 a 22:30 a tots els països catalans.

#DesconnectemLesElèctriques

 

En aquest enllaç podeu veure la peça informativa que Canal Blau de la protesta: https://canalblau.alacarta.cat/garraf-noticies/noticia/accio-de-protesta-de-les-cup-del-garraf-per-denunciar-els-preus-abusius-de-lelectricitat